Reglement kadoobon

REGLEMENT
ALGEMEEN
De KADOObon wordt uitgegeven door Ondernemend Vosselaar in samenwerking met Gemeentebestuur Vosselaar en plaatselijke handelaars Vosselaar.
Met deze cadeaubon kan je terecht in een groot aantal winkels en horecazaken in Vosselaar. De bon kan door iedereen worden aangekocht aan het onthaal van het gemeentehuis, Cingel 7, Vosselaar (voor openingsuren: zie www.vosselaar.be)
De cadeaubon is verkrijgbaar voor een bedrag van 10 euro (= waarde v/d bon).


REGISTREREN ALS DEELNEMENDE HANDELAAR
Voor wie?
Alle handelaars gevestigd in Vosselaar kunnen zich inschrijven als deelnemende handelaar. Hoe inschrijven, uitschrijven en wijzigen van gegevens?
Inschrijven als deelnemende handelaar kan via het inschrijvingsformulier. Uitschrijven kan eenvoudig via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als de gegevens van een deelnemende zaak veranderen of bij het stopzetten van de zaak moet dit onmiddellijk gemeld worden op bovenvermeld mailadres.
Bij de inschrijving verklaart de handelaar zich akkoord met de werkwijze zoals beschreven in dit reglement.


Moet ik betalen om deelnemende handelaar te zijn?
De deelname is gratis, elk jaar volgt er een evaluatie waarna aanpassing mogelijk is.


Hoe word ik herkend als deelnemende handelaar?
U ontvangt van ons een sticker ‘deelnemer KADOObon Vosselaar’ alsook een raamaffiche A3 of A4 om aan uw raam te bevestigen zodat u voor de klant herkenbaar bent als deelnemende handelaar.
De lijst met deelnemende handelaars wordt up-to-date gehouden en kan worden geraadpleegd op de websites van de gemeente www.vosselaar.be en www.vosselaarsekadoobon.be.
Iedere wijziging van de handelszaak moet onmiddellijk worden doorgegeven aan Ondernemend Vosselaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) teneinde deze lijst correct te kunnen houden.


AANVAARDEN VAN KADOOBON
Hoe herken ik een valse bon?
Op elke bon (1) staat een uniek nummer (2x) vermeld, (2) heeft een puntperforatie, (3) is op speciaal 250gr karton met glanslak gedrukt, (4) is afgestempeld met een stempel van de
gemeente Vosselaar. Bonnen moeten volledig zijn (niet afgescheurd), nummers op de grote en kleine strook moeten identiek zijn.
Handelaars controleren bij aanvaarding van de cadeaubon of het om een geldige cadeaubon gaat.


Geldigheid van de bon?
De cadeaubon is voor de koper een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De aankoopdatum wordt geschreven en afgestempeld bij afgifte aan de koper, dit op de voorzijde van de KADOObon, in het voorziene veld, bij verkoop aan de klant. Een bon is enkel geldig als hij door de gemeente of Ondernemend Vosselaar gedateerd en afgestempeld is. Een niet-gedateerde en afgestempelde bon is niet geldig! Handelaars mogen geen vervallen bonnen aanvaarden.


Moet er geld teruggegeven worden op de cadeaubon?
Op de cadeaubon wordt geen wisselgeld of een waardebon van je eigen zaak teruggegeven. Het is niet de bedoeling om de KADOObon in te wisselen tegen geld.

WAT MET ONTVANGEN KADOOBONNEN
Waar kan ik terecht?
De KADOObon bestaat uit 2 delen, het linkerluik (grote strook) is bestemd voor de handelaar (voor boekhouding of archief), het rechterluik (kleine strook) is bestemd voor de uitbetaling.
Uitbetaling gebeurt enkel op basis van de kleine strook. De handelaar brengt op de uitbetalingstrook een bedrijfsstempel aan.

Hoe krijg ik mijn geld?
De uitbetalingstroken worden in gesloten omslag ingeleverd bij Katrien Verschueren, Eigenaarsstraat 6/1, Vosselaar.
De handelaar vermeldt op de omslag naam en adres van de zaak en het aantal uitbetalingstroken van 10 euro.
Inlevering van de stroken enkel de eerste week van elke maand bij hogergenoemde handelaars/bestuursleden, bij inlevering enveloppe ontvangt u van ons een ontvangstbewijs.
De omslagen worden door 2 leden van het Ondernemend bestuur geopend en gecontroleerd.
De telling op het ogenblik van het openen van de omslagen is bindend en kan niet betwist worden.
De tegenwaarde wordt binnen 2 weken op het door de handelaar doorgegeven rekeningnummer gestort.
In de maand juli worden er geen uitbetalingen gedaan.

Hoe lang kan ik een bon inwisselen?
Elke bon is een jaar lang geldig, tellend vanaf de uitgiftedatum.
Na de vervaldatum van de bon heeft de deelnemende handelaar nog 2maanden tijd om de KADOObon in te wisselen.
Let op: je mag geen vervallen KADOObonnen aanvaarden. Twee maanden na de vervaldatum worden de KADOObonnen niet meer terugbetaald!

Aansprakelijkheid Ondernemend Vosselaar
Ondernemend Vosselaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de levering van de kwaliteit van de producten of diensten, die werden geleverd en met de KADOObon(nen) werden aangekocht.


Overmacht
Ondernemend Vosselaar zal alles in het werk stellen om te voldoen aan de verplichtingen, voortvloeiend uit de aankoop en inwisseling van de KADOObon(nen) maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een vertraging of het niet plaatsvinden van een levering ten gevolge van staking, overmacht, natuurrampen, het niet tijdig voorradig zijn van KADOObonnen door vertraging in de productie of eender welke andere vorm van vertraging, geheel buiten de wil van Ondernemend Vosselaar om.

Meer info:
Voor vragen over de inschrijving kan je contact opnemen met Ondernemend Vosselaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.